TerveysSummit 2018 – Suomen suurin terveystapahtuma

TerveysSummit on sarja terveysaiheisia luentoja ja haastatteluja, jotka voi katsoa ja kuunnella verkossa. Ensimmäinen TerveysSummit oli vuonna 2017, ja se sai heti osakseen valtavan suosion – sitä katsottiin netissä 778 000 kertaa. Tänä vuonna (2018) tapahtuma on saanut jatkoa. Mukana on jälleen useita kymmeniä suomalaisia lääketieteen, hyvinvoinnin ja ravitsemuksen ammattilaisia.

TerveysSummitin asiantuntijoina ovat tällä kertaa mm. lääketieteen ja kirurgian tohtori, dosentti Matti Tolonen, tohtorit Erkki Antila, Olli Sovijärvi ja Kari Raij, yleislääketieteen erikoislääkäri ja biokemisti Päivi Mäkeläinen, sisätautien ja infektiosairauksien erikoislääkäri, professori Ville Valtonen, biologi Olli Lehto, farmasian dosentti Yvonne Holm, tietokirjailija Kaisa Jaakkola, ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja, elämäntapamuutosekspertti Tomi Kokko ravitsemusterapeutti Marja Ruuti ja monia muita.

TerveysSummitista saat internetin välityksellä yli 18 tuntia käytännön vinkkejä ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä lääkäreiden käytännön ohjeita terveyden vaalimiseen. Alla olevasta linkistä voit katsoa ja kuunnella kesällä 2018 videoidun "elämäntyöhaastatteluni".

Tohtori Matti Tolonen, Elämäntyöhaastattelu